Samen besparen

 

Met je straat of buurt energie besparen? Goed plan!

  • Leren van je buren: waarom verbruik jij twee keer zoveel, terwijl jullie in vrijwel hetzelfde type huis wonen?
  • Samen sta je sterk: ga je investeren in besparende maatregelen, zoals ledlampen of isolatie? Dan ben je vaak goedkoper uit als je dat samendoet.
  • Vele handen maken licht werk: niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden. Maak gebruik van elkaars kennis en contacten.

 

Opgewekt Heeze-Leende en Buurkracht delen de ambitie om energiebesparing in Heeze-Leende te realiseren en bewoners hierbij te helpen. Opgewekt Heeze-Leende heeft de inhoudelijke/technische kennis in huis om hierbij te helpen. Buurkracht kan helpen om het samen met je buurt op te pakken.

Buurkracht

Via onze partner Buurkracht helpen we straten, buurten en wijken om samen te besparen. Buurkracht helpt (kosteloos) de beste bespaarmogelijkheden te vinden, de buurt te mobiliseren en geeft inzicht in ieders eigen energieverbruik via een persoonlijke pagina op buurkracht.nl. Het idee achter Buurkracht is dat energie besparen met de buurt voordeliger, makkelijker en gezelliger is dan alleen. De buurt bepaalt samen óf en welke maatregelen ze aanpakken en wordt geholpen door een persoonlijke buurtbegeleider.

 

In de volgende buurt loopt al een project:

Staat jouw buurt er nog niet bij? Neem contact met ons op of direct met Buurkracht.buurkracht

Buurkracht brengt bewoners van buurten bij elkaar om samen energie te besparen. Buurkracht helpt (kosteloos) de beste bespaarmogelijkheden te vinden, de buurt te mobiliseren en geeft inzicht in ieders eigen energieverbruik via een persoonlijke pagina op buurkracht.nl. Het idee achter Buurkracht is dat energie besparen met de buurt voordeliger, makkelijker en gezelliger is dan alleen. De buurt bepaalt samen óf en welke maatregelen ze aanpakken en wordt geholpen door een persoonlijke buurtbegeleider. Bel haar gerust voor meer informatie of een afspraak:

Opgewekt Heeze-Leende en Buurkracht delen de ambitie om energiebesparing in Heeze-Leende te realiseren en bewoners hierbij te helpen. Opgewekt Heeze-Leende heeft de inhoudelijke/technische kennis in huis om je hierbij te helpen, Buurkracht kan je helpen om het samen met je buurt op te pakken. We kunnen elkaar daarmee dus versterken. Binnenhof gaat jullie in Heeze-Leende al voor!