Opgewekt Heeze-Leende zoekt enthousiaste energiecoaches

Lijkt het je leuk om bewoners te helpen met energiebesparing? En heb je hart voor een duurzame wereld? Meld je dan nu aan als energiecoach!

Als energiecoach bezoek je de inwoners van de gemeente Heeze-Leende. Je bekijkt en beoordeelt de persoonlijke ‘energiesituatie’. Vervolgens adviseer je over de mogelijke maatregelen om energie te besparen. Dat advies kan gaan om maatregelen binnen de bestaande situatie, zoals het isoleren van de woning of het vervangen van apparatuur en verlichting. Maar het kan ook gaan over het nemen van grotere stappen, zoals de mogelijkheden om zelf energie op te wekken, of om de overstap te maken van aardgas naar een andere oplossing.

 

Wat vragen wij van jou?
Enthousiasme en motivatie om mee te werken aan de energietransitie. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, omdat we als energiecoöperatie goed willen luisteren naar de wensen van bewoners. Voor de benodigde kennis bieden wij een opleiding aan.

 

Wat bieden wij?
Een enthousiaste groep vrijwilligers die samen vol passie werken aan de energietransitie. Omdat het geven van advies tijd en inzet vraagt, zetten wij daar een vrijwilligersvergoeding tegenover. Ga je aan de slag als energiecoach? Dan ga je de eerste gesprekken samen met een ervaren energiecoach op pad.

 

Ben jij onze nieuwe energiecoach?
Heb je interesse? Meld je dan aan via het contactformulier.
Voorzie je reactie van een korte motivatie waarin je vertelt wie je bent en waarom je graag als energiecoach aan de slag gaat!