Voor een laagdrempelig energieadvies en een energieadvies op maat, vragen wij een vergoeding van respectievelijk € 60. en € 90. voor leden van de coöperatie.

Er zijn drie soorten adviezen:

1.   Laagdrempelig energieadvies (soms groepsadvies) met 3 onderdelen:
- inventariseren (kijken wat je gebruikt);
- optimaliseren (besparen waar mogelijk) en
- compenseren (zelf opwekken).

2.   Energieadvies op maat, het persoonlijk advies aan huis. Hierbij wordt het boek van Lars Boelen “ParisProofPlan” als leidraad gebruikt en zoemen we in op duurzame aanpassingen voor uw woning. Er is altijd eerst een laagdrempelig energieadvies nodig voordat er aan een persoonlijk advies kan worden begonnen. Indien nodig of gewenst zal er een warmtescan met analyse worden uitgevoerd in de koudere periodes van het jaar. Denk hierbij aan december t/m maart.

3.   offerte advies. In dit advies gaan we samen met jou op zoek naar de best passende offerte voor jouw situatie. De kosten zijn € 50. voor een offerte advies en dit kun je aanvragen via energieadvies. Je kunt hier denken aan een offerte advies voor zonnepanelen, een warmtepomp of ventilatiesystemen etc.

 

De vergoeding is net kostendekkend en wordt gebruikt voor:
bijkomende kosten als zaalhuur en koffie voor de cycli, voldoende warmtecamera’s om meer scans tegelijk te doen en cursussen voor energiecoaches etc.. Daarnaast wordt de coaches een vrijwilligersvergoeding aangeboden.

Het lidmaatschap van de coöperatie bedraagt
€ 10 per jaar. 

Als je het lidmaatschap of inschrijving wilt opzeggen of je wilt afmelden voor het ontvangen van verdere informatie, stuur dan een bericht naar info@opgewektheezeleende.nl   Je gegevens worden dan verwijderd in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Bankgegevens

Het nummer van onze bankrekening/IBAN is NL76 TRIO 0212 1176 88. De rekening staat op naam van Coöperatie Heeze-Leende.