13 juni informatieavond

In onze gemeente valt nog veel energie en geld te verdienen, bijvoorbeeld met isolatie of zonnepanelen. Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende en Buurkracht organiseren daarom, met ondersteuning van de gemeente Heeze-Leende, op donderdag 13 juni een informatieavond. Om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen en te helpen aan de slag te gaan met een zonnepanelen- of isolatieaanbod voor en door de buurt.

 

Hoe regel je een zonnepanelen- of een isolatieaanbod, hoe betrek je je buren bij jouw plannen, hoe helpt Buurkracht en welke rol kan de gemeente en energiecoöperatie daarbij spelen? Op deze en andere vragen krijg je antwoord op de informatieavond. Tevens is het een mooi moment om met buurtgenoten te spreken, ervaring uit te wisselen en een plan te maken hoe de handen ineen te slaan.

Aanmelden informatieavond

Wanneer                          Donderdag 13 juni om 20.00 uur
                                       Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar

Waar                               ’t Perron, Schoolstraat 48 Heeze, zaal 107 en 108

Aanmelden                       in de Buurkracht-app (downloaden in appstore) 

            of via aanmelden informatieavond

Aanmelden en meer informatie

Download in de appstore van uw telefoon de buurkracht-app. Klik op de activiteit “Informatieavond samen isolatie of zonnepanelen”. Klik op de knop “Ik doe mee” om u aan te melden voor deze avond. Of ga naar aanmelden informatieavond om u aan te melden. Let op vol = vol. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Roxanne Oude Alink via roxanne@buurkracht.nl of 06 1569 0839.

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijke initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. http://www.buurkracht.nl