Energie besparen of opwekken?

 

Advies van de energiecoach

Een van onze energiecoaches komt bij u thuis om samen naar uw huidige situatie te kijken en die te bespreken. Op basis van die inzichten zal de energiecoach advies geven over maatregelen die u kunt nemen. Natuurlijk bepaalt U zelf welke maatregelen u wilt uitvoeren of laten uitvoeren.

Leden hebben daarnaast nog de mogelijkheid om na een laagdrempelig energieadvies een energieadvies op maat aan te vragen.

Maak hier een afspraak met onze energiecoach voor een laagdrempelig advies

Warmtelekken opsporen met de warmtecamera
Het is vaak leerzaam om warmtelekken op te sporen. Want alle warmte die je huis via muren, kozijnen, ramen, het dak en kiertjes verlaat, moet je extra opwekken. Met een warmtecamera is dat soort lekken makkelijk op te sporen. Dan ontdek je op welke plek in huis je het meest met isolatie gaat besparen. Vervang je het glas door HR++ glas? Steek je je geld in dakisolatie? Of kun je misschien al veel winnen door een kier dicht te kitten?

Infrarood en warmte in de winter
Met een infraroodcamera kun je verschillen in temperatuur opsporen. Dat is makkelijker als er grotere verschillen in temperatuur zijn. En aangezien je ‘s zomers hoogstwaarschijnlijk de kachel niet aan hebt staan, werkt het dus alleen in de winter. Energiecoöperatie Opgewekt Heeze Leende heeft een warmtecamera. Leden kunnen op verzoek een scan laten doen met deze camera.

Maak een afspraak voor een ernergieadvies op maat