Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Wilt u meedoen met het besparen of opwekken van energie, maar weet u niet goed hoe? Dan kunnen wij u helpen met advies door een van onze energiecoaches.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel: u maakt een afspraak met een van onze energiecoaches, en hij of zij komt bij u thuis om naar uw persoonlijke situatie te kijken. Nadat u samen uw huidige situatie besproken heeft, zal de energiecoach u advies geven over eventuele maatregelen die u kunt nemen. U kunt vervolgens zelf bepalen welke maatregelen u wilt nemen.
Leden hebben daarnaast nog de mogelijkheid om na het eerste advies voor aanvullend maatwerk te kiezen. 

Maak een afspraak met een van onze energiecoaches

Warmtecamera.
Er zijn veel redenen om gas te besparen. De gasprijs gaat de aankomende jaren flink omhoog, er komt co2 vrij bij het stoken op gas en in Groningen hebben mensen veel last van de gaswinning. De makkelijkste stap is de thermostaat een graadje lager zetten. Daarnaast kan het interessant zijn om warmtelekken op te sporen. Want alle warmte die je huis via muren, kozijnen, ramen, het dak en kiertjes verlaat, moet je extra opwekken. Met een warmtecamera kun je dat soort lekken makkelijk opsporen, zodat je weet waar je het beste kunt investeren in isolatie. Vervang je het glas door HR++ glas? Steek je je geld in dakisolatie? Of kun je misschien al veel winnen door een kier dicht te kitten? 

Infrarood en warmte in de winter
Met een infraroodcamera kun je verschillen in temperatuur opsporen. Dat is makkelijker als er grotere verschillen in temperatuur zijn. En aangezien je ‘s zomers hoogstwaarschijnlijk de kachel niet aan hebt staan, werkt het dus alleen in de winter. 
Energiecoöperatie Opgewekt Heeze Leende heeft een warmtecamera. Leden kunnen op verzoek een scan laten doen met deze camera. 

Maak een afspraak voor een scan met de warmtecamera.

Wat kost het?

Het advies is gratis voor leden van Opgewekt Heeze-Leende. Nog geen lid?
Voor niet leden kost het advies € 25,00.

U kunt natuurlijk ook direct
 lid worden, om daarna gratis van het advies te profiteren.