PRAAT MEE OP 16 OF 26 november 2020 OVER AARDGASVRIJ Wonen

Het klimaat verandert, grondstoffen worden schaarser, de biodiversiteit loopt terug en wij hebben te maken met extreem weer. De gevolgen zijn voor iedereen voelbaar. Daarom wil gemeente Heeze-Leende samen met u werken aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving!

Eén belangrijk onderwerp is aardgasvrij wonen in 2050. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar we moeten nu al stappen zetten om dit doel te halen. Om te horen wat uw gedachten en ideeën zijn, willen we op tijd met u in gesprek over toekomstige plannen.

Door de corona-maatregelen is het niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Toch nodigen we u graag uit om online mee te denken en te praten, tijdens de webinar(s) op één van de volgende datums:

·         Maandag 16 november 2020 van 19.30 – 21.00 uur

·         Donderdag 26 november 2020 van 19.30 – 21.00 uur

Aardgasvrij wonen in 2050

In de meeste huishoudens is aardgas een vanzelfsprekende keuze voor verwarmen en koken, maar dat gaat de komende 30 jaar veranderen. Niet in één keer, maar geleidelijk en gefaseerd. Per buurt wordt bekeken welke duurzame alternatieven van aardgas beschikbaar zijn en of die passen bij de buurt. Iedere gemeente, dus ook Heeze-Leende, beschrijft dat in een ‘Transitievisie Warmte’. Tijdens de webinar(s) leggen we uit wat deze ‘warmte transitie’ inhoudt en kunt u vragen stellen en aandachtspunten aan ons meegeven. De visie moet in 2021 klaar zijn.

 

Wilt u de webinar bijwonen?

We willen iedereen van harte uitnodigen, de webinar bij te wonen en zich aan te melden via m.hendrikx@heezeleende.nl. Op de dag van de webinar, ontvangt u een e-mail waarin precies staat hoe u kunt deelnemen.


Opname webinar

De webinar wordt opgenomen dus u kunt de bijeenkomst later terugkijken.


Meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op: www.heeze-leende.nl